Infratechniek

Hofman en Sneller zijn gefuseerd in januari 2019 en gaan samen door onder de naam van Hofman Infra.

Hofman en Snellen gaan vanaf januari 2019 door onder de naam Hofman Infra. Zo kunnen wij u nog beter de service verlenen die u van ons gewend bent.

 

Wilt u gas of waterleidingen aan laten leggen? Hofman Infratechniek kan dit geheel voor u verzorgen. Naast het realiseren van uw bestrating zijn wij gespecialiseerd in alles wat maar te maken heeft met gas en waterleidingen.

Gas en water laten aanleggen

Dankzij onze uitgebreide expertise op het gebied van infratechniek kunnen wij u eveneens bijstaan als u bijvoorbeeld rioolleidingen of HWA leidingen wilt laten aanleggen. Uiteraard verzorgen we ook eventuele reparaties of regelmatig onderhoud aan uw leiding netwerk. Bij ons bent u verzekerd van een hoogwaardig eindresultaat. Daarbij verzorgen wij te allen tijde voor een zorgvuldige afwerking van uw gas- of waterleidingen.

Technische oplossing op maat

Voor al deze gas- en waterprojecten maken wij gebruik van onze expertise op het gebied vanHofman Infratechniek. Wij vinden de best mogelijke technische oplossing voor elk probleem. Hofman Infratechniek gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Bespreek de mogelijkheden voor uw project met ons en wij gaan de uitdaging vol goede moed aan.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over Hofman Infratechniek? Bel naar 0578-693128 of vul het contactformulier in op deze pagina. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.