Nieuwe bestrating laten aanleggen vanuit Wapenveld

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het aanleggen van nieuwe bestrating in uw omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij het Veluwse Straatmakersbedrijf Hofman & Zn. Wij werken al jaren voor diverse opdrachtgevers en realiseren ook graag uw project.

Vakkundige aanleg infrastructuur bij nieuwbouwprojecten

De jaarlijkse bevolking in Nederland groeit nog altijd en door woningnood worden er jaarlijks vele nieuwbouwwoningen bijgebouwd. Daarnaast zijn er de grootschalige Vinex-wijken met op hun beurt vele woningen. Al deze wijken en woningen moeten natuurlijk wel worden verbonden door middel van infrastructuur en dat is precies waarin Straatmakersbedrijf Hofman & Zn. gespecialiseerd is. Wij verzorgen daarom ook met genoegen de nieuwe bestratingbij diverse nieuwbouwprojecten.

Vakmanschap ten top

Straatmakersbedrijf Hofman & Zn. zorgt ervoor dat de nieuwe bewoners zich gemakkelijk van A naar B kunnen verplaatsen door middel van een vakkundig gelegde bestrating. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het stratenmakersvak en zijn daarom de vakman bij uitstek om een nieuwe straat of nieuwe weg aan te leggen. Of het nu gaat om een klein of groot project: wij komen te allen tijde tot een uitstekend eindresultaat. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer weten over onze nieuwe bestrating? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0578-693128 of door een bericht achter te laten via het contactformulier op deze pagina.